Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

GEOTEKNISK EKSPERTISE

Geosyd tilbyder rådgivning til både private og erhverv

Forureningsundersøgelse​

Geosyd er et specialfirma inden for miljø- og geoteknisk rådgivning, herunder med speciale i enhver form for forureningsundersøgelse. Vi udfører forureningsundersøgelser for både private husejere, firmaer, bygherrer, entreprenører og offentlige myndigheder overalt i Danmark eller i Sverige.

Vores forureningsundersøgelse klassificerer overskudsjord

En undersøgelse af forurening kan ske med henblik på en klassificering af overskudsjord i forbindelse med bortskaffelse af jord, hvor vi kan komme ud for at tage prøver, som efterfølgende kan blive analyseret i akkrediterede miljølaboratorier.

Derpå kan vi afklare den eventuelle forureningsgrad, der er i jorden, hvorefter vi kan anbefale den rette bortskaffelse. En forureningsundersøgelse kan med andre ord sikre, at alle lovkrav bliver overholdt i dit projekt. Vi tilbyder samtidig råd og vejledning i forhold til hele opgaven, og her benytter vi vores lange erfaring.

​Professionelle samarbejdspartnere

Vi kan også foretage en forureningsundersøgelse i forbindelse med større projekter, hvor vi kan trække på vores gode samarbejdspartnere. Vi kan udføre miljøtekniske boringer, ligesom vi kan tilbyde en miljø- og geoteknisk undersøgelse med henblik på den rette håndtering i forhold til gældende lovkrav og dokumentation over for myndighederne, herunder eventuelle anmeldelser og tilladelser.

Vi har i den forbindelse stået for V2-undersøgelser for blandt andet Region Hovedstaden og tankstationer. Vi har i det hele taget stor erfaring med forureningsundersøgelse, bortskaffelse af jord og geoteknisk undersøgelse.

Kontakt gerne Geosyd enten telefonisk på 70 20 60 62 eller skriftligt på geosyd@geosyd.dk, hvis du har brug for en forureningsundersøgelse i forbindelse med et projekt, hvilket kan være med henblik på afskaffelse af jord.​

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jylland

Norgesvej 7A

DK-6100 Haderslev

Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

Fax: +45 70 20 60 36

CVR: ​28514220

Sjælland

Vesterlundvej 13

DK-2730 Herlev

Sverige

Citadellsvägen 23

S-211 18 Malmö