Landsdækkende rådgivning​

Specialiseret service

Fokuserer på bæredygtighed

GEOTEKNISK EKSPERTISE

Geosyd tilbyder rådgivning til både private og erhverv

Geoteknisk tilsyn og komprimeringskontrol​

Geosyd udfører geoteknisk tilsyn, udgravningskontrol og komprimeringskontrol på byggepladser i hele landet og på alle former for byggeprojekter fra parcelhusbyggeri til anlægsprojekter og større byggeri.

Udgravningskontrol

Ved udgravningskontrol vil en geoteknisk jordbundsundersøgelse oftest være en punktundersøgelse. 

Et geoteknisk tilsyn er en visuel verificering af fundamentsudgravningerne, og eventuelt også af afrømningsniveauet for gulve, og giver derfor ekstra sikkerhed for at der funderes på bæredygtige og sætningsfrie aflejringer i hele byggefeltet.

Afhængig af byggeriets art, udføres ligeledes kontrol af jordens bæreevne ved hjælp af vingeforsøg og der foretages eventuelt korte prøvegravninger etc.​​

Grundig komprimeringskontrol

Vi har stor erfaring med komprimeringskontrol og står også klar til at hjælpe dig. I forbindelse med indbygning af fyldmaterialer, for eksempel sand- eller grusfyld, ved etablering af fundamenter og gulve udføres komprimeringskontrol. 

Kontrollen af komprimeringen af materialer foretages ved at undersøge komprimeringsgraden. 

Komprimeringsgraden er materialets tørdensitet målt i forhold til den tørdensitet, der kan opnås på laboratorium ved en standardiseret komprimering (standard proctor forsøg) af samme materiale fra marken. Tørdensiteten beregnes ud fra vådrumsvægten og vandindholdet.

Tørdensiteten måles i marken ved hjælp af isotopmetoden med en isotopsonde.

Få udstedt en funderingsattest

Når Geosyd udfører geoteknisk kontrol og inspektion ved parcelhusbyggeri i Danmark, udsteder vi som garanti en Funderingsattest. Attesten er en garanti for at funderingen er udført i henhold til Eurocode 7 (tidligere DS-norm: DS 415).

Vores geotekniske undersøgelser foretages altid af en geoteknisk kyndig person.​

Vi står klar til at hjælpe dig

Uanset om du skal have lavet et geoteknisk tilsyn, komprimeringskontrol, udgravningskontrol eller en funderingsattest, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har kontor i Haderslev og Herlev, men hjælper kunder i hele Danmark. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du vil høre mere eller ønsker at aftale en tid. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du vores hjælp?


Vi hjælper dig gerne med grundig vejledning.
Kontakt os her - så hører du fra os huritgst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

E-mail: geosyd@geosyd.dk

Fax: +45 70 20 60 36

CVR: ​28514220

Sjælland