Landsdækkende rådgivning​

Specialiseret service

Fokuserer på bæredygtighed

GEOTEKNISK EKSPERTISE

Geosyd tilbyder rådgivning til både private og erhverv

En sætningsskade bør opspores og udbedres i tide

Skal du have udført en geoteknisk undersøgelse af en mulig sætningsskade? Hos Geosyd laver vi geotekniske undersøgelser med henblik på at få udført de nødvendige reparationer, før skaderne udvikler sig. Vi holder til i både Haderslev og Herlev, hvor mange af vores kunder kommer fra, og vi arbejder gerne for både private, erhverv og offentlige myndigheder.

Manglende bæreevne kan medføre en sætningsskade

En sætningsskade viser sig typisk som en eller flere sætningsrevner. Der kan være tale om gennemgående revner i murværk, indervæg, gulv eller fundament med videre. Sætningsrevner kommer typisk nedefra, men de kan også starte oppefra. I visse tilfælde kan de ses med det blotte øje, men de kan også være skjult.

Sætningsskader skyldes typisk bevægelser og manglende bæreevne under huset. Det kan føre til indtrængning af vand, hvilket kan føre til yderligere beskadigelser af bygningen. Det er vigtigt med en hurtig udbedring eller reparation for at begrænse sætningsskaderne.

Du bør holde nøje øje med skader, som du mistænker for at være sætningsrevner. Vi udfører gerne geotekniske undersøgelser af eventuelle sætningsrevner, så du kan få et overblik og udbedre de eventuelle skader, inden de udvikler sig.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en undersøgelse

Du er altid velkommen til at få en snak med en geotekniker, hvor du forklarer, hvorfor du har mistanke om en sætningsskade. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en geoteknisk undersøgelse.

Du kan ringe til os på telefon for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail geosyd@geosyd.dk.


Telefonnummer Jylland: 70 20 60 62

Telefonnummer Sjælland: 44 94 92 44​

Ønsker du vores hjælp?


Vi hjælper dig gerne med grundig vejledning.
Kontakt os her - så hører du fra os huritgst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

E-mail: geosyd@geosyd.dk

Fax: +45 70 20 60 36

CVR: ​28514220

Sjælland