Telefon:  70 20 60 62

E-mail:  geosyd@geosyd.dk

Landsdækkende rådgivning​

Specialiseret service

Fokuserer på bæredygtighed

GEOTEKNISK EKSPERTISE

Geosyd tilbyder rådgivning til både private og erhverv

​Vi udbedrer din sætningsskade

Antallet af sætningsskadede huse og ejendomme synes at være stigende, specielt hvis man tolker det ud fra tilstandsrapporter og lignende.

Problemet med en sætningsskade har altid været kendt, men der er i dag en tendens til, at blot en beskeden revne i et fundament medfører krav om et betydeligt nedslag i købesummen. Et krav, som i mange tilfælde ikke står i et rimeligt forhold til skaden.

Stor erfaring og professionalisme

Geosyd har i årenes løb udført mange undersøgelser for huse og ejendomme med en sætningsskade, og har derved oparbejdet et stort erfaringsgrundlag i denne opgavetype sætningsskader er.​

I mange tilfælde vil et par boringer samt en prøvegravning til fundamentsunderkant og et nivellement til oversiden af fundamentet give et tilstrækkeligt grundlag for en sagkyndig og fyldestgørende vurdering.

Undgå en sætningsskade

Borearbejdet kan udføres med en såkaldt minirig, der ingen, eller blot i særdeles beskedent omfang medfører skader på haveanlæg og lignende.

​​Du kan få en uforpligtende samtale om muligheden for en sætningsskade ved at ringe til Geosyd på telefon 70 20 60 62. Du kan også skrive til os på geosyd@geosyd.dk.

Kontakt os for nærmere informationer om netop din boligs tilstand og sætningsskade.​

Kontakt os i dag​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

Fax: +45 70 20 60 36

CVR: ​28514220