Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

GEOTEKNISK EKSPERTISE

Geosyd tilbyder rådgivning til både private og erhverv

​Miljøtekniske boringer og udtagning af prøver

​Geosyd har stor erfaring med miljøtekniske boringer og udtagning af prøver. Vi har foretaget mere end 15.000 miljøtekniske boringer og geotekniske undersøgelser gennem tiden for et bredt udvalg af kundegrupper i hele Danmark, herunder private husejere, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder. Vi har foretaget undersøgelser i forbindelse med alle former for opgavetyper.

Miljøtekniske boringer kan blandt andet udføres i forbindelse med byggeri, herunder anlæg af vej- og kloakanlæg, ligesom de kan ske i forbindelse med byplanlægning og byggemodning.

Vores miljøtekniske boringer sker sammen med miljølaboratorier

Forureningsundersøgelser i forbindelse med miljøtekniske boringer bliver udført i nært samarbejde med akkrediterede miljølaboratorier, hvor jordprøverne bliver analyseret for diverse forureningskomponenter, hvilket typisk drejer sig om kulbrinter, PAH'er og seks metaller.​

​Vi kan endvidere varetage formidling og anmeldelse af analyseresultaterne fra de miljøtekniske boringer til miljømyndighederne, inden vi fortager de egentlige geotekniske undersøgelser.

De fleste former for miljøtekniske boringer bliver udført i dimensionerne 4" eller 6", og det kan være med eller uden forerør. Den maksimal boredybde er på 25 meter, men det afhænger af boreforholdene.

Ring for at drøfte mulighederne for miljøtekniske boringer

Du er meget velkommen til at kontakte Geosyd på telefon 70 20 60 62, hvis du ønsker et tilbud på miljøtekniske boringer og geoteknisk undersøgelse i forbindelse med alle opgavetyper i hele landet, men også i Sverige. Du er endvidere velkommen til at skrive til os på geosyd@geosyd.dk. Når vi indgår en aftale bliver den baseret på "Almindelige bestemmelser for teknisk rådgivning og bistand".

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jylland

Norgesvej 7A

DK-6100 Haderslev

Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

Fax: +45 70 20 60 36

CVR: ​28514220

Sjælland

Vesterlundvej 13

DK-2730 Herlev

Sverige

Citadellsvägen 23

S-211 18 Malmö