Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

GEOTEKNISK EKSPERTISE

Geosyd tilbyder rådgivning til både private og erhverv

Bortskaffelse af jord fra udgravninger ved byggeri​

​Geosyd har specialiseret sig i at sikre miljørigtig håndtering og bortskaffelse af jord fra alle former for byggeri. Vi kan med andre ord varetage al analyse i forbindelse med bortskaffelse af jord, der er kommet i overskud ved et byggeprojekt. Det kan for eksempel være fra en udgravning.

Vi tilbyder bortskaffelse af jord i hele Danmark

Geosyd tilbyder geoteknisk rådgivning i forbindelse med bortskaffelse af jord i hele Danmark via vores kontorer flere steder i landet samt i Sverige. Vi tilbyder vores hjælp til private, virksomheder og kommunale institutioner.

Vi har opnået et dybdegående erfaringsgrundlag fra mere end 15.000 geotekniske undersøgelser gennem tiden, og da vi kun tilbyder geoteknik og jordbundsundersøgelser, kan en bygherre være sikker på, at vi ikke har videre ingeniør- eller entreprenørmæssige interesser i de enkelte byggeopgaver.​

Dokumentation er påkrævet ved afskaffelse af jord

Ved ændringer af arealdannelsen på en byggegrund er det påkrævet, at bygherre skal dokumentere, at det øverste 50 centimer jord er rent. Vi kan i den forbindelse foretage en screening af grunden, hvor vi optager prøver fra flere jordfelter. Desuden kan vi bistå med håndtering af myndighederne i forbindelse med bortskaffelse af jord, der er i overskud, herunder forurenet jord.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 60 62 eller ved at skrive til geosyd@geosyd.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende bortskaffelse af jord, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Aftaler bliver baseret på "Almindelige bestemmelser for teknisk rådgivning og bistand" (ABR 89).

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jylland

Norgesvej 7A

DK-6100 Haderslev

Telefon: 70 20 60 62

E-mail: geosyd@geosyd.dk

Fax: +45 70 20 60 36

CVR: ​28514220

Sjælland

Vesterlundvej 13

DK-2730 Herlev

Sverige

Citadellsvägen 23

S-211 18 Malmö